Voor organisaties en partikulieren

Muziek Workshops voor kinderen

Muziek en dans zijn een onuitputtelijke bron voor activiteiten vol plezier. Door muziek en dans te integreren in de dagelijkse gang van zaken op de peuterspeelzaal en in het kinderdag-verblijf worden de kinderen op een speelse manier begeleid in hun muzikale, motorische, cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling. De concentratie is groot als we met z'n allen heel zacht proberen te trommelen of als we met z'n allen een nieuw liedje over opruimen leren zingen.

Zingen met kinderen is een heel natuurlijk gegeven, je bereid de kinderen op een plezierige manier voor op wat er komen gaat. Als je samen zingt gaat het opruimen een stuk makkelijker en leuker!

Samen bewegen op muziek geeft verbondenheid en saamhorigheid. Ieder kind is uniek en leert op zijn eigen manier: de één danst voortdurend om je heen en de ander kijkt liever eerst toe. Alles mag, niets moet.

De workshops kunnen geheel op maat worden samengesteld. Zowel voor partikulieren als voor organsiaties, zoals kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, voorscholen, centrum jeugd en gezin, bibliotheken en welzijnsinstellingen.

Voor kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

Er zijn diverse mogelijkheden variërend van een eenmalige workshop voor een groep, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een bepaald thema of prentenboek, een korte cursus van een aantal weken tot wekelijks geïntegreerd in het dagprogramma. Voorbeelden van prentenboeken: Boer Boris gaat naar zee, Kikker is jarig, Rupsje Nooitgenoeg.

Voor Partikulieren

Vorm met bevriende ouders een groep van minimaal zes kinderen en laat Pasdedeuntjes een les of een cursus bij u verzorgen. Ook voor een verjaardag of bijzondere gelegenheid.

Reacties Pedagogisch medewerksters van kinderdagverblijf

muziek en dans kinderen

Ik vond het heel mooi om te zien dat door het rustige zingen,
alle kinderen heel rustig werden en zichtbaar genoten.
Alle baby's waren erbij betrokken en hielden de aandacht vast.

muziek en dans kinderen

Het is heel fijn dat Jacqueline met haar liedjes en dansjes
kan aansluiten bij onze thema's in ons kinderdagverblijf.
Zo leren wij ook weer nieuwe liedjes.

jacqueline den dekker

Het was ontspannend en leerzaam tegelijk

muziek workshop kinderen
muziek workshop kinderen
muziek workshop kinderen
muziek workshop kinderen